Брзо полнење со безжично полнење со 3-во-1 Брзо полнење, компатибилно со сериите на iPhone. Компатибилен со Apple Watch, Air Pods 2
Свеж

Брзо полнење со безжично полнење со 3-во-1 Брзо полнење, компатибилно со сериите на iPhone. Компатибилен со Apple Watch, Air

DEN 348.00

Достапно.

【Станица за безжично полнење 3-во-1】 Можете да ги наплатите вашите производи на Apple истовремено преку оваа станица за полнење со 3-во-1 i Phone. Во исто време ги наплаќа вашите i Phone, Apple Watch и Air Pods. Напојуван од вклучениот адаптер 18 W QC 3.0, штандот за безжично полнење излегува до 15 W за телефони, 3 W за Air Pods 2 (безжичен случај)/Pro и 2 W за Apple Watch. 【Станица за безбедно полнење】 Док за безжично полнење ви обезбедува безбедно искуство за полнење. Користејќи заштита од прекумерна струја, заштита од над напон и заштита од надминување, овој брз полнач ја обезбедува вашата безбедност за полнење. 【Универзална компатибилност】 Безжичниот полнач е широко компатибилен со многу телефони : i Phone 14/13/12/11 серија. И тоа е компатибилно со Apple Watch 8/76/5/4/3/2/1, Air Pods 2 (безжичен случај)/Pro и повеќето телефони со безжично полнење. 【Индикатор за пријателски за спиење】 Постои паметно светло за дишење за да се спречи преполнување за целата ноќ и ќе се напојува автоматски кога беше целосно наполнет. 【Она што ќе го добиете】 Пакетот вклучува 1 парчиња полнач, 1 парчиња кабел од типот Ц, 1 парчиња рачен, 1 парчиња пластична лента и кутија. 【Станица за безжично полнење 3-во-1】 Можете да ги наплатите вашите производи на Apple истовремено преку оваа станица за полнење со 3-во-1 i Phone. Во исто време ги наплаќа вашите i Phone, Apple Watch и Air Pods. Напојуван од вклучениот адаптер 18 W QC 3.0, штандот за безжично полнење излегува до 15 W за телефони, 3 W за Air Pods 2 (безжичен случај)/Pro и 2 W за Apple Watch. 【Станица за безбедно полнење】 Док за безжично полнење ви обезбедува безбедно искуство за полнење. Користејќи заштита од прекумерна струја, заштита од над напон и заштита од надминување, овој брз полнач ја обезбедува вашата безбедност за полнење. 【Универзална компатибилност】 Безжичниот полнач е широко компатибилен со многу телефони : i Phone 14/13/12/11 серија. И тоа е компатибилно со Apple Watch 8/76/5/4/3/2/1, Air Pods 2 (безжичен случај)/Pro и повеќето телефони со безжично полнење. 【Индикатор за пријателски за спиење】 Постои паметно светло за дишење за да се спречи преполнување за целата ноќ и ќе се напојува автоматски кога беше целосно наполнет. 【Она што ќе го добиете】 Пакетот вклучува 1 парчиња полнач, 1 парчиња кабел од типот Ц, 1 парчиња рачен, 1 парчиња пластична лента и кутија. Брзо полнење со безжично полнење со 3-во-1 Брзо полнење, компатибилно со сериите на i Phone. Компатибилен со Apple Watch, Air Pods 2.

Детали

Избор на клиенти