Скептер 5 галон Вистински воен сад за вода БПА без вода, воден бокал за вода за кампување и итно складирање и прочистување на вода за пиење, таблети за третман на вод?
Свеж

Скептер 5 галон Вистински воен сад за вода БПА без вода, воден бокал за вода за кампување и итно складирање и прочистување на

DEN 1.33

Достапно.

Производ 2 : Таблетите за прочистување на водата за пиење во вода за пиење се ефикасни против Giardia lamblia кога се користат како што е насочено. Производ 2 : Таблетите за прочистување на водата прават сомнителни водни бактериолошки погодни за пиење, дури и во ситуации за прочистување на водата за итни случаи. 50 таблети по шише третираат 25 квартови. Производ 2 : Таблети за третман на вода, обезбедување на прочистување на водата за кампување, пешачење, патувања и ситуации со подготвеност за итни случаи. Таблети за пиење вода со 2,6 пати повеќе од оксидирачки капацитет на хлор. Производ 1 : Дизајн на отпорен на влијание - дизајниран и произведен според воени спецификации, оваа конзерва отпорна на вода е солиден, сигурен и издржлив. Оваа 5-галон вода може да мери 13-1/2 ”l x 6-1/2” w x 18-3/4 ”H. Табулаторот за заклучување и пластичното врзување обезбедуваат капачето да остане безбедно на конзервата. Производ 2 : Таблетите за прочистување на водата прават сомнителни водни бактериолошки погодни за пиење, дури и во ситуации за прочистување на водата за итни случаи. Производ 2 : Таблетите за прочистување на водата за пиење во вода за пиење се ефикасни против Giardia lamblia кога се користат како што е насочено. За употреба само кога водата за пиење е осомничен или се знае дека е бактериолошки супстандарден. Производ 2 : Таблети за третман на вода, обезбедување на прочистување на водата за кампување, пешачење, патувања и ситуации со подготвеност за итни случаи. Производ 2 : две шишиња од 50 брои за пиење аква таблети за прочистување на вода. Производ 1 : Вода може димензии-13-1/2 ”l x 6-1/2” w x 18-3/4 ”H. Третира до 25 квартови. 20 таблети третираат 20 квартови. Немојте да бидете фатени без извор на вода за пиење. Таблети за пиење вода со 2,6 пати повеќе од оксидирачки капацитет на хлор. Лесен и лесен за транспорт, БПА бесплатно градежен бокал за вода е произведен од материјал од одделение за храна за да не додаде вкус, мирис или хемикалии во водата. Испорачани во коверти без дополнително надворешно пакување, овие таблети за прочистување на вода за патувања прават сомнителни водни бактериолошки погодни за пиење, дури и во ситуации со прочистување на водата за итни случаи. Прави сомнителни водени бактериолошки погодни за пиење. Производ 1 : Преносен контејнер за вода-лесен, лесен за транспорт на преносен сад со вода од 5 галон е идеален за кампување, RVing, управување со итни случаи и авантури надвор од патот.

Детали

Избор на клиенти