Продавница FOX W1804 11-инчен машина за доверзии
Свеж

Продавница FOX W1804 11-инчен машина за доверзии

DEN 1270.40

Достапно.

Рамка за табела со прецизно мелено леано железо. Фрлен алуминиумски превоз. Steel Stand. Зацврстени и приземјни хромирани челични начини на слајд. Лежиште на топката линеарни водичи. Рамка за табела со прецизно мелено леано железо. Фрлен алуминиумски превоз. Steel Stand. Зацврстени и приземјни хромирани челични начини на слајд. Лежиште на топката линеарни водичи. Изработката на зглобови на доверзии никогаш не било лесно. Едноставно поставете ја машината за да одговара на ширината и дебелината на залихите, направете неколку прилагодувања за да добиете вклопување во форма на ракавица, а потоа извадете десетици совршени зглобови на доверзии на секој час. Прифаќа работни парчиња, колку што е долга 11-1/4 ширина x 28-инчи и долга 2-3/8 широк x 7-7/8-инчи. Вклучува шаблони за четири различни димензии на Dovetail. Изборот на совршена висина на опашката и висината на приклучокот за вашиот проект е предвремено контроли за прилагодување на висината на секачот лоцирани десно од предниот контролен панел. Пристаништето за собирање прашина прицврстено на стражарот помага во управувањето со прашината. Едноставно прикачете 4-инчен црево за собирање прашина на пристаништето на задниот дел од кабинетот и ставете го цревото на вашиот колекционер на прашина. Пристаништето за собирање прашина прицврстено на стражарот помага во управувањето со прашината. Едноставно прикачете 4-инчен црево за собирање прашина на пристаништето на задниот дел од кабинетот и ставете го цревото на вашиот колекционер на прашина. Поставувањето на дебелината на работното парче е исто толку лесно остварено со центрите за прилагодување и стегите на работното парче. Користете ја скалата што лесна за читање за да ги поставите стегите насекаде од 13/32-инчи до 1-3/4-инчен дебелина и поставете ги рачките за заклучување за да се осигурате дека вашите работни парчиња се чуваат безбедно за време на сечење.

Детали

Избор на клиенти