Panasonic Dect 6.0 Exprognable Digital Digital Chinless Телефон - Систем за двојни слушалки, сребро
Свеж

Panasonic Dect 6.0 Exprognable Digital Digital Chinless Телефон - Систем за двојни слушалки, сребро

DEN 2.33

Достапно.

Dect 6.0 Проширувачки дигитален систем за одговарање на безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични безжични мерачи Зборувајќи ја лична карта; Аларм за разговор; Зборувајќи за батеријата. Машина за одговарање на сите дигитални; Ноќен режим со индикатор за осветлување. 50-станица споделен телефонски именик; Звучник за дигитални слушалки. Може да се прошири до шест слушалки за зафатени канцеларии и домови. Product Description Panasonic KX-TG6312 S DECT 6.0 Expandable Telephone System w/ 2 Handsets From the Manufacturer The Panasonic DECT 6.0 Expandable Digital Cordless Phone System operates in the 1.9 GHz frequency range, which means this phone will not conflict with other wireless devices such as computer routers , безжични тастатури, микробранови печки и други вообичаени уреди за домаќинство. Со Dect 6.0 (дигитална подобрена телекомуникациска технологија) технологија, можете слободно да се движите околу вашиот дом со долг дострел и неверојатно чист звук. Исто така, гарантира поголема заштита од прислушување за сите ваши повици. Овој телефонски систем ви овозможува да ја програмирате секоја слушалка да ringвони-или не-на ваша дискреција. Пред да заспиете, едноставно поставете ја слушалката за креветот на „Ноќен режим“ за да не ringвони во вашата спална соба. Во меѓувреме, слушалката во Ден сепак ќе ringвони кога ќе дојде тој важен повик без да се наруши лицето што спие. Овој телефонски систем има и технологија од текст до говор, која ги објавува информациите за лична карта на повикувачот помеѓу прстените. Системот, исто така, може да се пофали со будилник за аларм што ќе ви каже кога е време за ручек, дигитален телефонски именик со 50 влезови, дигитална машина за одговарање, повеќејазична поддршка (англиски и шпански) и предупредување за батерија за разговор што учтиво ви кажува кога вашата батерија е ниско со потсетник за „Телефон за телефон“. Секоја слушалка доаѓа со батерија која поддржува пет часа време на разговор и 11 дена време на подготвеност, а системот може да се прошири до шест слушалки. Што има во кутијата два телефони Panasonic Dect 6.0, база, две лулка и напојување.

Детали

Избор на клиенти