4Keyboard хебрејско-англиско-англиски нетранспарентни етикети на тастатура на бела позадина за работна површина, лаптоп и тетратка
Свеж

4Keyboard хебрејско-англиско-англиски нетранспарентни етикети на тастатура на бела позадина за работна површина, лаптоп и тетратка

DEN 52.16

Достапно.

Висококвалитетни налепници за различни тастатури Десктоп, лаптоп и тетратка. Федералниот закон предвидува сериозни граѓански и кривични казни за неовластена употреба, дистрибуција или препродажба на производи заштитени со авторски права, неговите списоци со сите објавени слики. Најдобар подарок за секоја пригода. Налепниците се изработени од висококвалитетен мат винил, дебелина - 80мкн, типографски метод. И, веднаш можете да уживате во вашата сосема нова хебрејска грчка англиска тастатура кога остварувате контакти со вашите роднини, пријатели и познаници. Употреба на објавените слики, дистрибуција или препродажба не е овластена од Royal Galaxy Ltd и е во директно кршење на неговите писмени термини. Налепниците се изработени од високо -квалитетен нетранспарентен - Мет винил, дебелина - 80 MKN, типографски метод. Не мора да размислувате како да нанесувате налепници. Мет Хуе на налепниците гарантира целосно отсуство на сјај под различни ангели на осветлување. Примената на налепници на тастатурата правилно еднаш, и можете да бидете свесни дека буквите ќе останат засекогаш. Нашето мото е - квалитетно! Производот наведен погоре е заштитено со авторски права, е произведен и дистрибуиран од страна на Royal Galaxy Ltd.

Детали

Избор на клиенти