Widia 6474975 HP HSS-E TAPS VTaft Inch 4-48 H3 3F SP Plug HSS-E
Свеж

Widia 6474975 HP HSS-E TAPS VTaft Inch 4-48 H3 3F SP Plug HSS-E

DEN 0.33

Достапно.

Widia 6474975 HP HSS-E TAPS VTaft Inch 4-48 H3 3 F SP Plug HSS-E. 4-48 H3 3 F SP приклучок HSS-E. Кога купувате производи од Widia, купувате крајна изведба и живот на алатки. Widia 6474975 HP HSS-E TAPS VTaft Inch 4-48 H3 3 F SP Plug HSS-E. 4-48 H3 3 F SP приклучок HSS-E. Кога купувате производи од Widia, купувате крајна изведба и живот на алатки. Повеќе од 90 години, Групацијата Widia Products дефинира извонредност во иновациите, технологијата и услугата на клиентите. Нашата филозофија е едноставна - била најдобра. Ние потекнуваме од скромни почетоци, но нашата трудоубивост и цврстина нè одржуваат напредувајќи на пазарот. Како производител водечки во индустријата за алатки за сечење, Widia нуди комплетно портфолио на производи со прецизност. Со илјадници производи за вртење, мелење, правење на производи, прислушување и алатки; Findе најдете сè што ви треба од еден единствен извор. Кога купувате производи од Widia, купувате крајна изведба и живот на алатки. Liveивееме во првите редови на технологијата, секогаш се стремиме кон совршен спој на иновации и сигурност. Совпаѓајте со најширокото портфолио на прецизни инженерски производи со глобална, специјализирана мрежа на овластени партнери за дистрибутер и имате моќ што доаѓа само од Widia.

Детали

Избор на клиенти