Master Barber Classic Safety Razor CM0690
Свеж

Master Barber Classic Safety Razor CM0690

DEN 1.00

Достапно.

Безбеден брич за дизајн на пеперутка со рачка што не се лизга. Никел позлатена. Механизмот на пеперугата овозможува безбедна и брза размена на сечилото за бричење. Сечилата со двојни работ се продаваат одделно. Безбеден брич за дизајн на пеперутка со рачка што не се лизга. Никел позлатена. Механизмот на пеперугата овозможува безбедна и брза размена на сечилото за бричење. Сечилата со двојни работ се продаваат одделно. Мастер бербер класичен брич за безбедност. Безбеден брич за дизајн на пеперутка со рачка што не се лизга. Никел позлатена. Механизмот на пеперугата овозможува безбедна и брза размена на сечилото за бричење. Текстурираната рачка за зафаќање спречува лизгање и помага да се обезбеди безбедно разбирање додека се бричи. Сечилата со двојни работ се продаваат одделно.

Детали

Избор на клиенти