Да ја надградувате бебето, не се надоградуваат мебел за вежбање, прицврстувач на кабинетот за безбедност на децата
Свеж

Да ја надградувате бебето, не се надоградуваат мебел за вежбање, прицврстувач на кабинетот за безбедност на децата

DEN 413.60

Достапно.

Надградена верзија : Нашите сидра за мебел со високо квалитетни и надградени плочи за лепила што се тестирани за упориште, оваа нова верзија нема потребна дупчење и е дизајнирана да работи кога мебелот треба да се движи. Ефективно по 24 часа. Надградена верзија : Нашите сидра за мебел со високо квалитетни и надградени плочи за лепила што се тестирани за упориште, оваа нова верзија нема потребна дупчење и е дизајнирана да работи кога мебелот треба да се движи. Ефективно по 24 часа. Инсталација без оштетување : Не се потребни алатки за дупчење. Овие се инсталирани со употреба на силни лепила.

Детали

Избор на клиенти