Етикети/налепници за правоаголник на залихите, 2 x 4, флуоресцентни портокалови, 500 етикети по ролна
Свеж

Етикети/налепници за правоаголник на залихите, 2 x 4, флуоресцентни портокалови, 500 етикети по ролна

DEN 0.33

Достапно.

Лесно е да се напише со пенкала или маркери. Етикетите имаат трајно лепило чувствително на притисок. Светли етикети брзо и лесно ги идентификуваат пратките, палетите, полиците или кутиите. Направено во САД!. 12-диференцирани опции за боја на располагање; Изберете од 7-регуларни или 5-флуоресцентни бои. Изберете од правоаголници или кругови во широк спектар на големини. Светли етикети брзо ги идентификуваат производите или кодовите. Табела на врвни диспензери Достапни броеви на акции SL9506, SL9512 и SL9518. Диспензери за монтирање на wallидови Достапни броеви на акции LDM250, LDM450, LDM850 и LDM1250. 500 етикети по ролна, 1 ролна по случај. Светли етикети брзо ги идентификуваат производите или кодовите. Табела на врвни диспензери Достапни броеви на акции SL9506, SL9512 и SL9518. Диспензери за монтирање на wallидови Достапни броеви на акции LDM250, LDM450, LDM850 и LDM1250. 500 етикети по ролна, 1 ролна по случај.

Детали

Избор на клиенти