200 квалитетни пластични не-кадифени не-флокани закачалки од слонова коска
Свеж

200 квалитетни пластични не-кадифени не-флокани закачалки од слонова коска

DEN 1919.84

Достапно.

Многу од толку брендираните „кадифени“ закачалки ветуваат управување со просторот и уредна гардероба. Попрактични потоа кадифени закачалки - Болка е да се користат надобрани хангари на редовна облека за облека, бидејќи се држи и трае дополнително долго за да се обеси сè - со ова - со ова Едно виси е побрзо и бесплатно фрустрација - убаво се спојува со постојните кадифени закачалки. Пластична закачалка наспроти организацијата за кадифени ханџири започнува од вашиот плакар. Ние сме посветени да ви донесеме најдобар квалитет на пазарот. Super Space Saver Овие хангари се одлични за максимизирање на просторот во мали плакари бидејќи тие се многу тенки и елегантни, но управуваат со истата дебелина како и редовните ставачки закачалки. Целосна кутија од 200 закачалки. За разлика од другите големи пластични закачалки што одземаат простор и кадифените закачалки, овие елегантни пластични закачалки шармантно додаваат класа во вашата гардероба, што го прави чудно пријатно и убаво за очите. Погледнете ја разликата помеѓу нашите квалитетни пластични не-кадифени не-флокани закачалки и конвенционални и кадифени закачалки! Закачете со гордост закачете ги кошулите и блузата со толку многу гордост. Space Saive други бои исто така достапни. Одличен квалитет - направен со одличен пластичен материјал АБС, 365 степени Врска на кука. Со овие закачалки што не се кадили, бидете подготвени да ја извадите кошулата од сувото и закачете ја со 100% брчки без брчки. Со овој пакет за квалитет и вредности од 200 закачалки, никогаш нема да имате кратко време на закачалки во скоро време, осигурувајќи се дека вашиот плакар ќе го одржува елегантниот организиран изглед што секогаш го посакувавте.Попрактични тогаш кадифени закачалки - Болка е да се користат надобрани хангари на редовна облека за облека, бидејќи се држи и трае дополнително долго за да се обеси сè - со ова, виси е побрзо и бесплатно од фрустрација - убаво се спојува со постојните закачалки со кадифе. Сепак, како и другите видови закачалки, тие не успеаја во секој аспект. Обидете се со елегантен и организиран изглед, нашиот квалитетен пластичен не-кадифе и не-флоцирани закачалки создава елегантен и организиран изглед што го трансформира вашиот плакар од хаос за да се организира. Со кадифе или дрвени закачалки, пантолоните/фармерките лесно можеа да се кренат. Големина; 17,5 инчи долга.

Детали

Избор на клиенти