Бехтар 1/10 смола биста GK лик модел на антички оклопни војници воени воени теми
Свеж

Бехтар 1/10 смола биста GK лик модел на антички оклопни војници воени воени теми

DEN 1.33

Достапно.

Овој материјал е меѓународно признаена висококвалитетна смола со фино обликување и средна цврстина. Прикажаната слика е референца за готовиот производ, кој се продава како необоени и необработени делови од смола. Треба да ги соберете деловите од смола заедно и да ги насликате со алатки. Исклучителните уметнички дела, украси и исклучителни подароци се посветени на пријателите или членовите на семејството кои ги сакаат овие ликови. Ви благодариме што го избравте овој производ! Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме!. Овој материјал е меѓународно признаена висококвалитетна смола со фино обликување и средна цврстина. Прикажаната слика е референца за готовиот производ, кој се продава како необоени и необработени делови од смола. Треба да ги соберете деловите од смола заедно и да ги насликате со алатки. Исклучителните уметнички дела, украси и исклучителни подароци се посветени на пријателите или членовите на семејството кои ги сакаат овие ликови. Ви благодариме што го избравте овој производ! Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме!. Материјал : Resincale : 1/10 Gender : Unisexapplicable Age : Над 10 години стари : Воени теми : Micro Kgstyle : Static Form : Unassembled and Unpinted Reminder : Треба да се соберете сами.

Детали

Избор на клиенти