Removвори Отстранлив 1 х 2 5/8 Инчни Бели Етикети За ИДЕНТИФИКАЦИЈА 750 Брои
Свеж

Removвори Отстранлив 1 х 2 5/8 Инчни Бели Етикети За ИДЕНТИФИКАЦИЈА 750 Брои

DEN 308.32

Достапно.

Само Етикетите Наeryвори имаат сопствена Сигурна технологија За Напојување за да испорачаат посигурна храна преку вашиот печатач, спречувајќи неусогласеност и заглавување. Отстранливите етикети за лепило налепници се лепат на различни површини, вклучувајќи хартија, картон, пластика, дрво, стакло и метал и може да се отстранат чисто. Компатибилен со ласерски и инк-џет печатачи. Етикетите со повеќекратна употреба прават разноврсни етикети за идентификација за контејнери, имот, опрема, етикети за училници и personal работи, персонализираат подароци и услуги за забави со етикети за налепници за подароци, создаваат етикети за цени и налепници за пакување. Од етикетите На ПРОИЗВОДИТЕЛОТ лепете, останете и отстранете чисто за да направите промени и ревизии. Правоаголната форма ги прави идеални за врзива, дискети, папки со датотеки, касети, фиоки, контејнери, кутии, полици и многу повеќе. Етикетите се лепат на мазни површини, вклучувајќи хартија, картон, пластика, дрво, стакло и метал. Етикетите се компатибилни со ласерски и инк-џет печатачи. Avвори нуди многу лесни за употреба шаблони За Мајкрософт и многу други популарни софтверски програми.

Детали

Избор на клиенти