XSHMTSY глава светло фарови глава светилка Фарови Фарови Аси led Материјални Светилки €112
Свеж

XSHMTSY глава светло фарови глава светилка Фарови Фарови Аси led Материјални Светилки €112

DEN 2.00

Достапно.

Ставка_ понуден пакет Вклучува : Лева Страна На Возачот И Десна Страна На Патникот_number20981024,20981023,22959918,22959917 гаранција функција 100% Нова Во Кутија Со Прилагодено Пакување, Никогаш Претходно Не Била Инсталирана Во Пар, Што Значи Вклучена Лева Страна (Страна На Возачот) И Десна Страна (Совозачка Страна)Директна Завртка на замена за вашите оригинални фарови, Не Се потребни Жици Или Каква Било Друга Модификација (Оддел За Транспорт) И Сае (Друштво На автомобилски инженери) одобрени, освен ако не е поинаку наведено, нашите светилки не вклучуваат светилки, иако повремено производителите на осветлување вклучуваат светилки во светлата ако добиете Производ за осветлување Што Доаѓа Со Светилките, Светилките Не Се Покриени Под нашата гаранција.Ако Оваа Ставка Има Проблем Поради Производствени Дефекти При Правилна Наменета Употреба, Ние Ќе Ги Замениме Само Деловите (Испораката Не Е Вклучена)Нема Вклучен Водич За Инсталација Или Упатство, Професионалната Инсталација Е Многу Препорачана Проектор рефлекторите ја концентрираат жариштето директно под чекорот за дистрибуција на светлина што е технички точен во давањето поширок зрак И помагањето во визијата на далечина Црно Куќиште Со Пушена Леќа Хало Римкфл (Ладна Катода Флуоресцентна Светилка) Ореолите Со Ангелско Око Се Направени од Стакло И Исполнети Со Гас Што се Запали Обезбедувајќи Интензивен Излез На Светлина Со Мала Потрошувачка на Енергија и Долг Животен Век вклучена Е Сијалицата Со Сноп 9 бои за пушење во црна боја. Боја : Црно Куќиште Со Пушена Леќа. Спецификација : Ниско Светло : Вклучена Е Сијалица H9; Долго Светло : Вклучена Сијалица H9.Нашата Гаранција се Однесува Само На Светлосното Склопувањеоваа ставка има Ограничена Гаранција од 60 Дена.Фитмент : ве Молиме проверете Фитнес Филтер и Опис за да видите дали оваа ставка ќе работи на вашето возило пред купувањето!; Не Е Компатибилен Со Фабриката КРИЕШЕ *. Доаѓа Во Пар, Што Значи Вклучена Завртка Од Левата Страна (Од Страната На Возачот) За Вашите Оригинални Фарови, Без Жици или Која било Друга Потребна Модификација; ТОЧКА (Оддел за Транспорт) Освен Ако Не Е Поинаку Наведено, Нашите Светилки Не Вклучуваат Светилки, Иако Повремено Производителите На Осветлување Вклучуваат Светилки во Светлата. Карактеристики : Ccfl Ореол Раб : CCFL (Ладна Катодна Флуоресцентна Светилка) Ореол На Ангелско Око се направени од стакло и исполнети со гас што се запали обезбедувајќи интензивен излез на светлина со мала потрошувачка на енергија и долг животен век.

Детали

Low Beam:
H9 Light Bulb Included; High Beam

Избор на клиенти