Ткивна Хартија, Подарок Одделение, 20 х 30, Браун, 480/Случај
Свеж

Ткивна Хартија, Подарок Одделение, 20 х 30, Браун, 480/Случај

DEN 2.00

Достапно.

Подобрете го изгледот и додадете димензија на вашето пакување со ткиво со врвен квалитет. Специјалните бои се спротивставуваат на избледување и крварење. Мека текстура од двете страни. 10 фунти. основна тежина. 20 х 30" Кафеава Подарок Одделение Ткиво Хартија. 20 х 30" Кафеава Подарок Одделение Ткиво Хартија. Подобрете го изгледот и додадете димензија на вашето пакување со ткиво со врвен квалитет. Специјалните бои се спротивставуваат на избледување и крварење. Мека текстура од двете страни. 10 фунти. основна тежина.

Детали

Избор на клиенти