Филипс 230821 21В Т5 Неутрален 3500к Линеарна Флуоресцентна Алто Сијалица, 34
Свеж

Филипс 230821 21В Т5 Неутрален 3500к Линеарна Флуоресцентна Алто Сијалица, 34

DEN 2.67

Достапно.

Оваа филипс 21-вати Неутрална Светлина Флуоресцентна сијалица осветлува простории за перење, бањи, кујни и канцеларии. Разноврсна за повеќе апликации, Оваа Флуоресцентна сијалица од 3500 Келвини е погодна за станбена употреба, како и за комерцијална употреба воопшто, декоративно и архитектонско осветлување. Се одликува Со Средна База На Бипин. Дизајнот со ниска жива создава помал еколошки отпечаток. Филипс повторно користи што е можно повеќе стакло и материјал за пакување, намалувајќи го влијанието врз животната средина. Овој производ бродови како 40-пакет и доаѓа со 2,5-годишна гаранција. Оваа филипс 21-вати Неутрална Светлина Флуоресцентна сијалица осветлува простории за перење, бањи, кујни и канцеларии. Разноврсна за повеќе апликации, Оваа Флуоресцентна сијалица од 3500 Келвини е погодна за станбена употреба, како и за комерцијална употреба воопшто, декоративно и архитектонско осветлување. Се одликува Со Средна База На Бипин. Дизајнот со ниска жива создава помал еколошки отпечаток. Филипс повторно користи што е можно повеќе стакло и материјал за пакување, намалувајќи го влијанието врз животната средина. Овој производ бродови како 40-пакет и доаѓа со 2,5-годишна гаранција.

Детали

Избор на клиенти