СЕКИРА МЕМОРИЈА Преносни SSD 250gb СОЛИДНА Состојба USB Диск, USB 3.2 Gen2 UASP Суперспеед+. Оптимални Брзини До 600mb / S Читање, 260mb / S Пишуваат-Брзо+
Свеж

СЕКИРА МЕМОРИЈА Преносни SSD 250gb СОЛИДНА Состојба USB Диск, USB 3.2 Gen2 UASP Суперспеед+. Оптимални Брзини До 600mb / S Читање,

DEN 735.84

Достапно.

ОВОЗМОЖЕНО UASP (Usb Прикачен SCSI Протокол) - Superspeed+ USB 3.2 Gen2 Стандарди. Компатибилен Со ТИП-А ПРИСТАНИШТА USB 3.2 SS+, USB 3.2 SS, USB 3.1, USB 3.0, USB 2.0 на соодветните максимални брзини на пристаништето. Направено Во Тајван со супериорни квалитетни компоненти-Отпорен На Прашина, Отпорен на Удари, Отпорен на Температура. Оптимални Брзини СО USB 3.2 Gen2 Super Speed+ На 600mb / S Читање, 260mb / S Пишуваат (Бара USB 3.2 SS+ Пристаништа). Наназад компатибилен СО USB 3.2 Gen1, USB 3.1, USB 3.0 со максимална брзина На пристаништето ОД 400mb/S Читање, 250mb/S Пишуваат. USB 2.0 Брзините Се 20mb / s Читаат и Пишуваат. Вистинските брзини на пренос, исто така, ќе зависат од работната средина, компјутерската опрема, големини на датотеки и други фактори. Идеален за пренесување датотеки, складирање документи, слики и видеа. Некои од наведените капацитети се користат за форматирање и други функции, со што вистинскиот простор за складирање ќе биде малку помал од наведениот. Компатибилен Со Виндоус Виста, 7, 8, 10, 11, итн. И Мек ОС 10. Х и подоцна. Оптимални Формати : ексфат, НТФС. 2 Година Поддршка За Размена На Производителот. СЕКИРА МЕМОРИЈА БРЗ+, 250 МК Пренослив СОЛИДНА Состојба USB Диск, USB 3.2 Gen2 UASP Суперспеед+. Оптимални Брзини До 600mb / S Читање, 260mb / S Пишуваат.

Детали

Избор на клиенти