Abecel Monage Can, 8L Бања за отпадоци од бања може да го заокружи педалот педал прашина кофа со капакот десктоп тоалет кујнски автомобил корпа за отпадоци
Свеж

Abecel Monage Can, 8L Бања за отпадоци од бања може да го заокружи педалот педал прашина кофа со капакот десктоп тоалет кујнски

DEN 3.00

Достапно.

▼ Кофата за внатрешни работи лесно може да се отстрани за удобно отстранување на отпад. Тип : Кофа за складирање. Структура : Стои. Функција : Еко-пријателски. ▼ Чувајте ја вреќата што е пријатно затегната додека безбедно ја одржувате торбата во место и спречувајќи да падне торбата. ▼ Внатрешната корпа може лесно да се отстрани за удобно отстранување на отпадот. Тип : Кофа за складирање. Структура : Стои. Функција : Еко-пријателски. ▼ Чувајте ја вреќата што е пријатно затегната додека безбедно ја одржувате торбата во место и спречувајќи ја торбата да падне.

Детали

Избор на клиенти