Западниот дигитален 160 GB SATA/150 7200RPM 16MB хард диск
Свеж

Западниот дигитален 160 GB SATA/150 7200RPM 16MB хард диск

DEN 1.33

Достапно.

Опис на производот WD Re WD1600 YD - хард диск - 160 GB - хард диск SATA -150 TYPE - INTERFORM F. Димензии (WXDXH) 4 во X 5,8 во x 1 во тежина 1,3 фунти капацитет 160 GB. Сериски приклучок за сериски конектор ATA-150 со интерфејс 22-позиција сериски ATA (SATA) приклучок. Стапка на пренесување на податоци 150 Mbps Просечно време на барање 8,9 ms брзина на вретено 7200 вртежи во минута со големина на тампон 16 MB. Гаранција на производителот 5 години гаранција.

Детали

Избор на клиенти