Trucut MFG COB.171 43171 11/64 Jobber Cobalt New-Twist
Свеж

Trucut MFG COB.171 43171 11/64 Jobber Cobalt New-Twist

DEN 1.67

Достапно.

Сите наши битови за вежбање со карбид ги исполнуваат спецификациите на ANSI B-94-8278. Без оглед како ќе го додадете, производството на Tru е плус за задоволување на сите ваши потреби за вежбање. Нашиот најнапреден производствен капацитет во Кери, Илиноис ги произведува најдобрите американски дупки за вежбање, кои се добиваат насекаде, по секоја цена. Производството на Tru-Cut е семејство во сопственост и управувана американска корпорација, основана во 1957 година и посветено на вас, ви служи, нашиот најценет клиент. Сите наши битови за вежбање со карбид ги исполнуваат спецификациите на ANSI B-94-1977 и нашите битови за вежбање со голема брзина ги исполнуваат федералните GGG-D-75 IC и N. Ја поздравуваме можноста да настапиме. спецификации. Одделот за нарачки ќе ги испраќа истовремените наредби примени пред 10 : 30 часот централно време.

Детали

Избор на клиенти