PLC Батерија Дел Бр.
Свеж

PLC Батерија Дел Бр.

DEN 1595.20

Достапно.

Дел бр .- Сони НП-68. Fit Model - Sony CCD-TR501 E, CCD-TR502 E, CCD-TR503 E, CCDTR505, CCD-TR505, CCDTR505 E, CCDTR505 K. Детали за батеријата - Волти : 6.0 V, тип : Ni-MH, капацитет : 2100m Ah / 12.60 Wh. Добра услуга - 12-месечна Warrany, 7d*24 H Услуга за клиенти. Белешка - Ве молиме користете ‘CCTRL+F'to Најдете го моделот на батеријата на печатачот или бројот на дел. Бидејќи оваа батерија за замена може да одговара на многу модели и броеви на делови. Дел бр .- Сони НП-68. Fit Model - Sony CCD-TR501 E, CCD-TR502 E, CCD-TR503 E, CCDTR505, CCD-TR505, CCDTR505 E, CCDTR505 K. Детали за батеријата - Волти : 6.0 V, тип : Ni-MH, капацитет : 2100m Ah / 12.60 Wh. Добра услуга - 12-месечна Warrany, 7d*24 H Услуга за клиенти. Белешка - Ве молиме користете ‘CCTRL+F'to Најдете го моделот на батеријата на печатачот или бројот на дел. Бидејќи оваа батерија за замена може да одговара на многу модели и броеви на делови. Стабилна изведба. Дизајнирано специјално за вас. Производите се донесени сертификација на CE. Дел Бр. 47,55 x 20,73mmcondition : 100% сосема нова гаранција : 1 година замена Waranty.

Детали

Избор на клиенти