DDP Scissor Castro 14cm заоблен рамен со дупка
Свеж

DDP Scissor Castro 14cm заоблен рамен со дупка

DEN 3.33

Достапно.

DDP Scissor Castro 14cm заоблен рамен со дупка. Направено од не'рѓосувачки челик. Исто како и сликата. Количина : 1. Направено од ДДП. DDP Scissor Castro 14cm заоблен рамен со дупка. Направено од не'рѓосувачки челик. Исто како и сликата. Количина : 1. Направено од ДДП. DDP Scissor Castro 14cm заоблен рамен со дупка.

Детали

Избор на клиенти