Црната завршница на главата, кертриџ, стилус, погонски појас, пакет за реновирање на лубрикант за Sansui FR-1080, FR-D25, P-50, SR-1050, SR-313, SR-323, Turntable, Vinyl Player, -27
Свеж

Црната завршница на главата, кертриџ, стилус, погонски појас, пакет за реновирање на лубрикант за Sansui FR-1080, FR-D25, P-50,

DEN 0.67

Достапно.

Комплетен пакет за реновирање со глава, кертриџ, стилус, погон за појас и вретено масло. Направено и испорачано исклучиво од Аудиооригин во Велика Британија. Стандардна црна завршница на главата со касети за движење на магнет M27 BU со дијамантски игла и месинг фитинзи. Оригинален квалитетен погон на погон на грамофон со целосна гаранција за фитинг. В2 Супер лубрикант - Напредно вретено и моторно масло - Вклучени се упатства за замена и целосна фитинг. Комплет за реновирање за Sansui FR1080, FRD25, P50, SR1050, SR313, SR323 - видете подолу за целосни детали. Комплетен пакет за реновирање собрани и испорачан само од Велика Британија исклучиво од Audio Origin ******* ** Месинг фитинзи за дополнителна маса токму таму каде што е потребно ******** *** v2 Напредно вретено на грамофон, моторни лубрикант - Препорачано за грамофони со сансуи - замолчи на кој било моторна бучава и трансфер на татнеж што дава грамофон една од најдобрите надградби што може да ги добиете ************* вклучени упатства.

Детали

Избор на клиенти