Hobart 500578 Multi-Handler 200 & H222106-R19 2-фунти E71T-11T-11TEL жица за заварување со флукс-челик, 0,030-инчен
Свеж

Hobart 500578 Multi-Handler 200 & H222106-R19 2-фунти E71T-11T-11TEL жица за заварување со флукс-челик, 0,030-инчен

DEN 0.33

Достапно.

Производ 2 : Обично се користи за светло структурна, измислица на машини, префабна конструкција, поправка на железнички автомобили, кратки заварувања на склопување, резервоари и општа измислица. Производ 1 : Мулти -процесни каса - разноврсност со една машина што обезбедува можности MIG, DC TIG и стап. Multi Handler 200 има мулти-напон приклучок (MVP) технологија, така што може да се користи или на влезна моќност од 120- или 240-волт. LCD во боја го олеснува поставувањето и промената. Производ 1 : Интерфејс со лесен за употреба-со две копчиња и копче за процеси, поставувањето или менувањето на оваа машина е брзо. Хобарт 500578 мулти-рајд-рај 200млипроцесен способности во лесна, разноврсна машина. Производ 1 : Двојно напон- ви овозможува да се поврзете со обични приклучоци за напојување од 120 или 240 волти без употреба на какви било алатки- едноставно изберете го приклучокот што одговара на садот. Обично се користи за светло структурна, измислица на машини, градежништво, поправка на железнички автомобили, заварувања со кратки склопки, резервоари и општа измислица. 0,030-инчен жица со дијаметар од 2 фунти. ПРОИЗВОД 2 : Одлично во едно или мулти-премин заварувања. Производ 2 : количка од 2 фунти. Може да миг и залепи заварување до 3/8-инчен материјал и TIG заварување до 3/16 инчи. Производ 2 : Особено на благ или галванизиран челик. Не е потребна дополнителна контролна кутија или адаптер за поврзување на пиштолот Spoolrunner 100 пиштол. Производ 1 : Двојно напон- ви овозможува да се поврзете со обични приклучоци за напојување од 120 или 240 волти без употреба на какви било алатки- едноставно изберете го приклучокот што одговара на садот. -Инхфлукс-ко-заварување жица-E71 T-11 јаглерод-челик одлично во едно или повеќе-премин заварувања, особено на благ или галванизиран челик со тенок мерач. Не е потребна дополнителна контролна кутија или адаптер за поврзување на пиштолот Spoolrunner 100 пиштол. Производ 1 : Пиштол за пиштол Подготвени - пиштолите за пиштоли ја подобруваат храната и ја намалуваат „гневот на птици“ поврзани со меки жици од алуминиум. Производ 1 : Интерфејс со лесен за употреба-со две копчиња и копче за процеси, поставувањето или менувањето на оваа машина е брзо. Испоракајќи 200 засилувачи на излез, мулти-рајдлир 200 е способен за заварување MIG, DC TIG и Stick, што ви дава флексибилност да се справите со многу проекти. Производ 2 : Обично се користи за светло структурна, измислица на машини, префабна конструкција, поправка на железнички автомобили, кратки заварувања на склопување, резервоари и општа измислица.

Детали

Избор на клиенти