Контролер на електрична брзина на Sungooyue RC, RC без четка ESC Aircraft 30A со T приклучок Долга жица за авиони со фиксно крило
Свеж

Контролер на електрична брзина на Sungooyue RC, RC без четка ESC Aircraft 30A со T приклучок Долга жица за авиони со фиксно

DEN 904.00

Достапно.

Деликатна контрола на брзината : Контролорот за електрична брзина на RC има течно и деликатно чувство за контрола на брзината и линеарност на регулирање на брзината на првата класа. Режим за заштита на низок напон : Со режим на заштита со низок напон, кога ќе ја намалите моќноста или ќе го исклучите излезот, стандардно е да ја намалите моќноста. Безбедносна моќност на функцијата : Кога е вклучена моќност, без оглед каде е рокерот за гаснење, моторот нема да започне веднаш за да избегне повреда. Добра способност за анти -мешање : Терминалот за влез на моќност го усвојува електролитичкиот кондензатор со ултра ниска импеданса и голем капацитет, што во голема мерка ја подобрува способноста за анти -мешање. Функција за калибрација на мозочен удар : Функцијата за калибрација на мозочен удар може да се прилагоди на разликата на мозочен удар на различни далечински контролори и да ја подобри линеарноста на одговорот на гаснењето. Деликатна контрола на брзината : Контролорот за електрична брзина на RC има течно и деликатно чувство за контрола на брзината и линеарност на регулирање на брзината на првата класа. Режим за заштита на низок напон : Со режим на заштита со низок напон, кога ќе ја намалите моќноста или ќе го исклучите излезот, стандардно е да ја намалите моќноста. Безбедносна моќност на функцијата : Кога е вклучена моќност, без оглед каде е рокерот за гаснење, моторот нема да започне веднаш за да избегне повреда. Добра способност за анти -мешање : Терминалот за влез на моќност го усвојува електролитичкиот кондензатор со ултра ниска импеданса и голем капацитет, што во голема мерка ја подобрува способноста за анти -мешање. Функција за калибрација на мозочен удар : Функцијата за калибрација на мозочен удар може да се прилагоди на разликата на мозочен удар на различни далечински контролори и да ја подобри линеарноста на одговорот на гаснењето. Спецификација : Тип на ставка : RC Контролер на електрична брзина на RC : Електронски компоненти Грос Тежина : 30g/1.1oz Color : Black Continuous Струја : 30apeak Струја : 35 A-40 A, 10 секунди опсег на опсег : 4 V-16 Vapplicable Battery : 2-4 S Lipobce Излез : 5 V 2 APOWER PLUG Приклучок : 3,5 мм златна банана глава за глава : фиксно крило Авион за рекс 450, за v2 хеликоптер, за F450 мал Quad Rotor UAV, итн.

Детали

Item Type:
RC Electric Speed Controller
Material:
Electronic components
Gross Weight:
30g/1.1oz
Color:
Black
Continuous Current:
30A
Peak Current:
35A-40A, 10 seconds
Voltage Range:
4V-16V
Applicable Battery:
2-4S lipo
BCE Output:
5V 2A
Power Plug:
T plug
Motor Plug:
3.5mm golden banana head
Applicable:
Fixed wing aircraftfor T rex 450, for V2 helicopter, for F450 small quad rotor UAV, etc
Package List:
1 xRC Electric Speed Controller:
1 x Manual:

Избор на клиенти