Stepperonline NEMA 24 Stepper Motor 3.4nm 3A 8-жица 8мм двојна вратило CNC Mill Lathe Lathe Laser Router
Свеж

Stepperonline NEMA 24 Stepper Motor 3.4nm 3A 8-жица 8мм двојна вратило CNC Mill Lathe Lathe Laser Router

DEN 844.80

Достапно.

Униполарни/биполарни 8 жици. Огромен вртежен момент : 3,4nm (481.6oz.in). CNC Stepper Motor. Униполарни/биполарни 8 жици. Огромен вртежен момент : 3,4nm (481.6oz.in). CNC Stepper Motor. Ова е најсилниот мотор NEMA 24 Stepper што го носиме. Тоа со 8 жици што можете да дадете три опции за поврзување : униполарна или биполарна (сериска) или биполарна (паралелна), можете да изберете кој било вид како што сакате. Вртежниот вртежен момент со биполарна опција може да достигне 3,4nm (481.6oz.in). Задното вратило може да монтира енкодер, рачно тркало или еднакви. Електрична спецификација * Број на дел од производителот : 24 HS39-3008 D * Мотор Тип : Униполарен/биполарен * Агол на чекор : 1,8 ° * Вртежен момент на држење (биполарен) : 3,4nm (481.6oz.in) * Одржување на вртежен момент (униполарен) : 2,8nm (397oz. in) * Rated Current(Bipolar Serial) : 2.12 A * Rated Current(Bipolar Parallel) : 4.24 A * Rated Current(Unipolar) : 3.0 A * Phase Resistance(Bipolar Serial) : 2.8ohms * Phase Resistance(Bipolar Parallel) : 0.7 Отпорност на фази на фаза (униполарна) : 1,4ohms * Препорачан напон : 24-48 V * индуктивност (биполарен сериски) : 12.0m H ± 20%(1k Hz) * индуктивност (биполарна паралела) : 3,0 MH ± 20%(1k Hz) * индукција (индукција (индукција (1k Hz) * индукција (индукција (индукција (1k Hz) * индукција (индукција (1k Hz) * индукција (индукција (1k Hz) * индукција (индукција (индукција (1k Hz) * индукција (индукција (1k Hz) * индукција (индукција (индукција (1k Hz) * индукција (индукција (индуктивност Униполарно) : 3,0m H ± 20%(1k Hz) физичка спецификација * Големина на рамката : 60 ​​x 60мм * Должина на телото : 100мм * Дијаметар на вратилото : φ8.0mm * Должина на предната вратило : 24мм * должина на задната вратило : 15мм * Д-се должина на сек : должина на Д-сек : должина на сек. 20мм * Број на олово : 8 * Должина на олово : 400мм * Тежина : 1,6 кг Конекција : BLK (A+), WHT (A-), BRN (C-), ORG (C+), RED (B), PUE (B- ), Blu (d-), yel (d+) Предупредување : Осигурете се дека моторот се поврзува со постојана струја или контролор на погон на хеликоптерот пред да го тестирате моторот. Поврзувањето на моторот директно со напојувањето ќе го уништи моторот.

Детали

Избор на клиенти