Fafeicy LCD1602 Адаптер модул, LCD1602 Адаптер табла IIC по I2C Сериски адаптери за интерфејс модул 5V конвертор за DIY комплет, адаптери за компјутерски кабел
Свеж

Fafeicy LCD1602 Адаптер модул, LCD1602 Адаптер табла IIC по I2C Сериски адаптери за интерфејс модул 5V конвертор за DIY комплет,

DEN 2.67

Достапно.

Погодно за употреба, излезот од 4 жици е поедноставен. Овој адаптер решава проблем што IO портата не е доволна при поврзување на модули за сензори, картички или реле за контрола на таблата. Поддржува протоколи I2 C, дизајнирани со порта IIC/I2 C. На оригиналниот дисплеј 1602 е потребна 7 IO порта за возење, додека овој адаптер може да заштеди 5 IO порта за вас. Поддржува протоколи I2 C, дизајнирани со порта IIC/I2 C. Погодно за употреба, излезот од 4 жици е поедноставен. Овој адаптер решава проблем што IO портата не е доволна при поврзување на модули за сензори, картички или реле за контрола на таблата. Поддржува протоколи I2 C, дизајнирани со порта IIC/I2 C. На оригиналниот дисплеј 1602 е потребна 7 IO порта за возење, додека овој адаптер може да заштеди 5 IO порта за вас. Поддржува протоколи I2 C, дизајнирани со порта IIC/I2 C. Спецификации : Напон на напојување : +5 VDevice Адреса : 0x20 SIZE : 5.2*2.4cm/2.05*0.94 Inweight : 5 G (приближно.) Пакет вклучува : 1 x адаптер табла.

Детали

Избор на клиенти