Lexmark CX6222 Laser Multifunction Printer - боја
Свеж

Lexmark CX6222 Laser Multifunction Printer - боја

DEN 1.00

Достапно.

Lexmark CX622 Ade TAA HV со CAC. Мултифункционален печатач. Мултифункционален печатач. Тој мултифункционален Lexmark CX622 Ade комбинира излез на бојата дури 40 ppm со скенирање што може да достигне 100 слики во минута за исклучителни перформанси.

Детали

Избор на клиенти