Филамента на Нага Пла Плус 1,75мм, силна цврстина црна плата 1 кг, премија 3Д филамент за печатач, димензионална точност +/- 0,02 мм, одговара на повеќето печатачи FDM
Свеж

Филамента на Нага Пла Плус 1,75мм, силна цврстина црна плата 1 кг, премија 3Д филамент за печатач, димензионална точност +/-

DEN 3.33

Достапно.

Подобрена цврстина засилен PLA филамент : Premium PLA филамент, нејзината цврстина е неколку пати поголема од обична PLA, лесна за печатење, ниско намалување и добра адхезија, за да ви помогнеме во вашите проекти за печатење со функција за цврстина. Уредно и уредно : без затнување, без меурчиња, помалку ликвидација, целосно механичко ликвидација и строго рачно тестирање на производство за да се осигурате дека Naga Pla Plus (PLA+) ви обезбедува добро искуство со печатење. Компатибилност : Поддржани на сите мејнстрим FDM 3 D печатачи, осигурувајќи дека влакното се користи во најкратко можно време. Пакување со вакуум : Вакуум запечатен за да ја задржи содржината на влага на ниско ниво, да се задржи суво и без прашина по отворањето за да се спречи кршливоста или затнувањето на млазницата. Она што го добивате : Naga Black Pla Plus (PLA+) 1 KG, враќање без проблеми и пријателска услуга за клиенти, доколку производот не е како што се очекуваше, ние ќе обезбедиме целосна наплата и слободно ќе контактираме преку нас. Подобрена цврстина засилен PLA филамент : Premium PLA филамент, нејзината цврстина е неколку пати поголема од обична PLA, лесна за печатење, ниско намалување и добра адхезија, за да ви помогнеме во вашите проекти за печатење со функција за цврстина. Уредно и уредно : без затнување, без меурчиња, помалку ликвидација, целосно механичко ликвидација и строго рачно тестирање на производство за да се осигурате дека Naga Pla Plus (PLA+) ви обезбедува добро искуство со печатење. Компатибилност : Поддржани на сите мејнстрим FDM 3 D печатачи, осигурувајќи дека влакното се користи во најкратко можно време. Пакување со вакуум : Вакуум запечатен за да ја задржи содржината на влага на ниско ниво, да се задржи суво и без прашина по отворањето за да се спречи кршливоста или затнувањето на млазницата. Она што го добивате : Naga Black Pla Plus (PLA+) 1 KG, враќање без проблеми и пријателска услуга за клиенти, доколку производот не е како што се очекуваше, ние ќе обезбедиме целосна наплата и слободно ќе контактираме преку нас.

Детали

Избор на клиенти