Елтрон Ел-6555 машка трокреветна ротирачка глава, сива
Свеж

Елтрон Ел-6555 машка трокреветна ротирачка глава, сива

DEN 639.84

Достапно.

Тројна ротирачка глава. Брзата шарка ја отвора главата за бричење за лесно чистење. Удобен задниот страничен поп-ап-изгорен тример. Кабел/безжичен. До 50 минути време на извршување. Тројна ротирачка глава. Брзата шарка ја отвора главата за бричење за лесно чистење. Удобен задниот страничен поп-ап-изгорен тример. Кабел/безжичен. До 50 минути време на извршување. Шајверот Eltron EL-6555 е троен ротирачки глава двојна патека за бричење со глава што се прилагодува. Трите независни лебдечки ротациони глави ви овозможуваат непречено да ги следите контурите на лицето. Ергономското тело е лесно да се зафати, и вклучува удобен тример за поп-ап-бурба. Вклучува торбичка за складирање и четка за чистење.

Детали

Избор на клиенти