CTK Biotech ADX-120 ALTA ELISA мијалник
Свеж

CTK Biotech ADX-120 ALTA ELISA мијалник

DEN 669.92

Достапно.

Сигурен, економичен. Изградени во две плочи инкубатори на Елиса со можност за миење единечна лента од 8 бунари. Специјално дизајнирано склопување на повеќекратни страни за да се спречи какво било гребење на дното на бунарот. Состојба на уметнички разноврсен софтвер за кориснички програмабилно време на впивање, циклуси на миење и обем на дистрибуција. Отпад со целото предупредување за шише со звучен аларм. Мијалник. Мијалник. Тоа е лесна за употреба, сигурен мијалник за сите апликации за микрофлати ELISA. Намерата е да се користи во лаборатории, оддели за патологија и болници за миење на микроплати на ЕЛИСА. Инструментот треба да се користи само од квалификувани лабораториски техничари и лекари.

Детали

Избор на клиенти