Полирана природна зелена маглина кристална кварц Чакрас лековита метафизичка камена сфера Голема медитација Фенг Шуи Аура затворен топка
Свеж

Полирана природна зелена маглина кристална кварц Чакрас лековита метафизичка камена сфера Голема медитација Фенг Шуи Аура затворен

DEN 3.00

Достапно.

Каменот на маглината поседува посебна и силна енергија што ќе му помогне на секој што ќе ја носи или ќе ја користи за лесно да ги постигне своите намери или цели. Тие зрачат со позитивна енергија во сите правци, што ги прави совршен предмет да се фокусираат за заздравување на кристалот. Тоа е вреден камен што треба да го има со вас во секое време, без разлика дали е вклучено вашето тело, џеб или чанта. (Вклучен е бесплатно). Употреба : Вика, олтар камен, заздравување на Реики, света геометрија, медитација, енергетска работа, заштита, заздравувачки декор. Тие зрачат со позитивна енергија во сите правци, што ги прави совршен предмет да се фокусираат за заздравување на кристалот. Кристалните сфери се една од најмоќните алатки што се користат при заздравување на кристалот.

Детали

Избор на клиенти