Центар за предни тркала и склопување на лежишта лево или десно компатибилно Infiniti QX56 Nissan Titan Armada Pathfinder Armada AUQDD 515066 X2 [6 LUG W/ABS]
Свеж

Центар за предни тркала и склопување на лежишта лево или десно компатибилно Infiniti QX56 Nissan Titan Armada Pathfinder Armada

DEN 1756.96

Достапно.

Ако не сте сигурни дали производот е погоден за вашиот автомобил. Карактеристики : Линијата за производство водечка во индустријата, секое склопување на лежиштето на тркалото е дизајнирано за специфична примена, ниски емисии, максимален капацитет на оптоварување и голем исход на енергија. Карактеристики : Линијата за производство водечка во индустријата, секое склопување на лежиштето на тркалото е дизајнирано за специфична примена, ниски емисии, максимален капацитет на оптоварување и голем исход на енергија. Вртежите на лежиштата на вашиот центар за тркала според спецификациите на возилото за да спречите неуспех. Сертификација : Собранијата за сертификација на ISO/TS 16949 AUQDD WHEB се дизајнирани да функционираат и да настапат на исто ниво како и деловите на ОЕ со кое вашето возило ја оставиле фабриката. Овозможува тркалата и прицврстените компоненти да се вртат непречено и го задржува тркалото прикачено на автомобилот. Премиум карактеристики - Собранија за лежишта на тркалото AUQDD произведени од супериорни материјали за да се обезбедат прецизно совпаѓања.As they wear out, excess play also develops in the bearing. Не сметајте на годината направете и само моделот, погледнете ја табулаторот за компатибилност, вклучувајќи ги и белешките. За да се работи за поквалитет, да им служиме на професионални монтери и да ги направиме клиентите.Сертификација : Собранијата за сертификација на ISO/TS 16949 AUQDD WHEB се дизајнирани да функционираат и да настапат на исто ниво како и деловите на ОЕ со кое вашето возило ја оставиле фабриката. За USAUQDD, еден од најголемите добавувачи на делови за автомобили за задниот дел на Интернет во Америка. дека производите што ги купувате се погодни за вашиот автомобил. Не сметајте на годината направете и само моделот, погледнете ја табулаторот за компатибилност, вклучувајќи ги и белешките. Погледнете го табулаторот за компатибилност за да потврдите дека ова одговара на вашето специфично возило.

Детали

Избор на клиенти