Tracer Spectronics Corp TP97700108 8 мл. Универзална кертриџ за боја
Свеж

Tracer Spectronics Corp TP97700108 8 мл. Универзална кертриџ за боја

DEN 669.28

Достапно.

Касета за еднократна боја за еднократна употреба која третира до 32 компактен или 16 стандардни системи за климатизација на возилото. Касетите се претходно исполнети со боја без климатизација без растворувач, сертифицирани за да се сретнат со SAE J2297 и се калибрираат за точно дозирање. Исто така, одговара на сите инјектори со пиштол и пумпа. Една лесна врска. Касета за еднократна боја за еднократна употреба која третира до 32 компактен или 16 стандардни системи за климатизација на возилото. Касетите се претходно исполнети со боја без климатизација без растворувач, сертифицирани за да се сретнат со SAE J2297 и се калибрираат за точно дозирање. Исто така, одговара на сите инјектори со пиштол и пумпа. Една лесна врска. Инјекторот за боја на Bigez ја прави инјектирање боја во систем за климатизација под притисок полесен и поточен. Касетите се претходно пополнети, за еднократна употреба и имаат една лесна врска. Третира до 32 компактен или 16 стандардни системи за климатизација на возилото.

Детали

Избор на клиенти