Автобус автобус AGC-9-R автобус мала димензија осигурувач
Свеж

Автобус автобус AGC-9-R автобус мала димензија осигурувач

DEN 3.00

Достапно.

Автобусот автобус AGC-9-R автобус мала димензија осигурувач. Решенијата за серии Bussmann се во согласност со главните индустриски стандарди и барањата на агенциите, како што се : BS, IEC, DIN, UL, NEMA, SAE, CSA, CE, C-UL, итн. Произведени во објекти кои се ISO 9000 овластени. 1 производ за брендиран автобус. 1 производ за брендиран автобус. Решенијата за серии Bussmann се во согласност со главните индустриски стандарди и барањата на агенциите, како што се : BS, IEC, DIN, UL, NEMA, SAE, CSA, CE, C-UL, итн. Произведени во објекти кои се ISO 9000 овластени.

Детали

Избор на клиенти