САД запечатуваат рефус-RS-S60-281 FDA силиконски гума ролна, без лепило, 60A, 3/8 висина, ширина 36, должина од 7
Свеж

САД запечатуваат рефус-RS-S60-281 FDA силиконски гума ролна, без лепило, 60A, 3/8 висина, ширина 36, должина од 7

DEN 3.33

Достапно.

Форма : ролна; Материјал : силикон; Одделение : храна; Дурометар : 60А; Тип на поддршка : обична. Дебелина : 3/8 "; ширина : 36"; Должина : 7 стапки. Боја : црвена; Текстура : мазна. Јачина на затегнување : 700 psi; Издолжување : 4; Јачина на солза : 17 N/mm; Компресија за компресија : 0,2; Густина : 1,25 g/cm3. Опсег на температура : -80 ° до 500 ° F; Спецификации се сретнат : ASTM D2000 GE 607, FDA 21 CFR 177.2600, MIL-A-A-59588 MATERY TYPE 2 A : Силикон; Одделение : храна; Дурометар : 60А; Тип на поддршка : обична. Дебелина : 3/8 "; ширина : 36"; Должина : 7 стапки. Боја : црвена; Текстура : мазна. Јачина на затегнување : 700 psi; Издолжување : 4; Јачина на солза : 17 N/mm; Компресија за компресија : 0,2; Густина : 1,25 g/cm3. Опсег на температура : -80 ° до 500 ° F; Спецификации се сретнаа : ASTM D2000 GE 607, FDA 21 CFR 177.2600, MIL-A-A-59588 Type 2 A & 2 B. Оваа формулација може да издржи највисоки температури и нуди најниска компресија во споредба со другите наши силиконски соединенија. Исто така е направен од материјали за поплаки на ФДА за храна, пијалоци и фармацевтски апликации. Силиконот има одлични својства за атмосфера.

Детали

Избор на клиенти