Tempilstik 28052 Индикатор за температура на површината, 850 степени f
Свеж

Tempilstik 28052 Индикатор за температура на површината, 850 степени f

DEN 2.33

Достапно.

Точните резултати се +/- 1 процент од номиналната температура; Сигурен y во калибрација. Лесно за употреба се топи на одредена температура за лесен визуелен инспекција. Супериорен квалитет без загадувачи како што се сулфур, олово и халогени. Следење на секој обележан со температура, број на многу и може да се следи. Remale ги исполнува AWS D1.1, ASME Code Sec. I, III и VIII, ANSI/ASME CODE B31.1 и B31.10. Достапно во над 100 оценки на температурата од 100 ° F до 2000 ° F (38 ° C до 1093 ° C), секој Tempilstik се снабдува со уникатен држач за метал отпорен на лизгање, специјално дизајниран за непречено работење и максимална контрола на корисниците. Темпилстиците се прецизни дури и за најкритичните работни места и ги исполнуваат барањата за загревање на температурата на AWS D1.1 и други спецификации на кодот за заварување.

Детали

Избор на клиенти