Canaan Avalon A1246-85th ASIC Miner 3230W Најновите BTC BTC Bitcoin Crypto Mining Moining A1246 85. е како Antminer Bitmain S19
Свеж

Canaan Avalon A1246-85th ASIC Miner 3230W Најновите BTC BTC Bitcoin Crypto Mining Moining A1246 85. е како Antminer Bitmain

DEN 166.88

Достапно.

САД и низ целиот свет.Купете со доверба, задоволството на клиентот е наш бизнис. Одличен квалитет на градење и слични перформанси со Bitmain Antminer S19 по многу пониска цена 100% нов рудар, никогаш не се користи, во оригинална кутија. САД и низ целиот свет. Задоволството на клиентот е наш бизнис. A1246 Pro ASIC Рудар : 85 -ти (± 5%), Димензии : 390мм (L) * 165mm (W) * 250mm (H). Ве молиме контактирајте со нашата услуга за клиенти во рок од 24 часа од испораката за кое било прашање. Предметот е покриен со осигурување на компанија за испорака. Без Waranty, нема враќање, нема поврат на рудари и ПСУ. 100% нов рудар, никогаш не се користи, во оригинална кутија. A1246 Pro 85-та рудар Работа само на 220 V-250 V / 50 / 60 Hz. Тестирано 3 дена пред да се испрати. A1246 Pro ASIC Miner : 90-ти (± 5%) Потрошувачка на енергија : 3230 W (+/- 5%). Одличен квалитет на градење и слични перформанси со Bitmain Antminer S19 по многу пониска цена. 100% нов рудар, никогаш не се користи, во оригинална кутија. Ефикасност на електрична енергија : 38 W / Th (± 5%). Датум на објавување : Алгоритам во јуни 2020 година : SHA256 D Ве молиме Забележете : Ова е многу скапа ставка и 30% надомест за враќање ќе се наплаќа откако ќе нарачате и ќе откажете. Бесплатна поддршка на клиентите на 24/7 преку Интернет. Купете со доверба. Проверете ја вашата ставка за каква било штета пред да потпишете документи за испорака итн. A1246 Pro 85-та рудар Работа само на 220 V-250 V / 50 / 60 Hz. Ефикасност на електрична енергија : 38 W / Th (± 5%). A1246 Pro ASIC Miner : 90-ти (± 5%) Потрошувачка на енергија : 3230 W (+/- 5%). Времето на олово е од 2 до 9 дена. Ефикасност на електрична енергија : 38 W / Th (± 5%) Мрежа : Етернет ладење : 4 вентилатори. Информации за контакт на нашата услуга за клиенти 24/7 се дадени во вашата пратка. Одличен квалитет на градење и слични перформанси со Bitmain Antminer S19 по многу пониска цена. САД и низ целиот свет Овој рудар е сосема нов рудар, никогаш не се користи. Потрошувачка на енергија : 3230 W (+/- 5%). A1246 Pro 85 -та работа само на 220 V / 50 / 60 Hz. Нема да има повратен превоз или поврат при набавка на кој било (компјутер) рудар или ПСУ. Пред да го ставите вашиот рудар за прв пат, проверете ги за да видите дали некој мијалник за топлина паднал во транзит на вашите пристанишни давачки и даноците не се вклучени во оваа цена. Купете со доверба, задоволството на клиентот е наш бизнис.

Детали

Избор на клиенти