ДЕЛ БР. ДВБ03870062 Виктор 0387-0062 8-мнр-ЦС Млазница За Греење - Виктор Мида
Свеж

ДЕЛ БР. ДВБ03870062 Виктор 0387-0062 8-мнр-ЦС Млазница За Греење - Виктор Мида

DEN 431.84

Достапно.

ДЕЛ БР. ДВБ03870062 Виктор 0387-0062 8-мнр-ЦС Млазница За Греење - Виктор Мида. 100% пламен тестиран. Месинг навртка за спојување со вграден прстен за прицврстување. Двојно о-прстен печат. Индивидуален спирален миксер. Глава за греење со повеќе пламени за термичка обработка, исправување и грундирање.

Детали

Избор на клиенти