Аквабун 20 х 4.5 Цела Куќа И Вода Филтер Систем Со Ослободување На Притисок &засилувач; Аквабун Кокос Школка Филтер За Вода Кертриџ | Активиран ЈАГЛЕРОД БЛОК ЦТО
Свеж

Аквабун 20 х 4.5 Цела Куќа И Вода Филтер Систем Со Ослободување На Притисок &засилувач; Аквабун Кокос Школка Филтер За Вода

DEN 2.67

Достапно.

Покрај тоа, можете да изберете 20" оние од други имиња на брендови како Geekpure, i Spring, Ronaqua, Hydronix, Pentek. 5" касети за филтер за вода (се продаваат одделно). Покрај тоа, можете да изберете 20" оние од други имиња на брендови како Geekpure, i Spring, Ronaqua, Hydronix, Pentek. ?[БЕЗБЕДНОСТ и ЛЕСНОТИЈА на КОРИСТЕЊЕ] производот е дизајниран да обезбеди сигурност и леснотија на користење. Непроѕирната јама е силна и отпорна на хемикалии бидејќи е изработена од полипропилен. 1 куќиштето на филтерот за вода во целата куќа одговара на стандардот и има долг животен век. Предметот е соодветен за бунарска вода, комерцијална и индустриска филтрација. Касетите за филтрирање може да се менуваат со помош на копчето за ослободување притисок што можете да го најдете на влезната страна на капачето. Водата нема да излезе надвор од системот поради Двојниот О-прстен што го има. [КОМПАТИБИЛНИ СИСТЕМИ] Sim Pure RSWHB002 Z_S8, OKSLO KTTR7942, Pentek 1" BB NPT, BBFS-222, 150070, HFPP-1-PR20, HFPP-34-PR-203, 150069, 158129, i Spring HB28 BX2, WGB12 B, Макс Вода b078fpn68m, H2 O SPLASH WHBB20 T1 BL, RONAQUA LEPAC10541, H-H201 BBE, HYDRONIX HX-HF45-20 BBK10, ДЕПО ЗА ФИЛТРИ ЗА ВОДА (WFD) H-20bb-1pr. Водата нема да излезе надвор од системот поради Двојниот О-прстен што го има. Целата куќа не е единствено место за користење. ?[КОМПАТИБИЛНИ ФИЛТРИ] Пентек ДГД-5005-20, С1, РФЦ20-ББ, 84634, вотс ФМ-ББ-20-20, Дупонт ХДЦ3001, НЦП-20ББ, ДГД-2501-20, С1-20ББ, Хидроникс ЦБ-45-2005, Хармско ХБ-20-5В, Аметек cp5-BB, S1-BB, sdc-45-2005, ECP1-20 BB, слатководни СИСТЕМИ PS-45097-05, Cuno CFS210-2, ПРОТОК-MAX FM-BB-10-5, aquapure ap810-2, WB-Hb-20-5w, ace хардвер 4021341, ECP5-20bb, ecp20-20 BB, ISPRING fp120x25, НАСЛЕДСТВО ДЕЛОВИ TMP5618907, спц-45-2020, hb-20-20w, WPX100 BB20 P, 84647. Касетите за филтрирање може да се менуваат со помош на копчето за ослободување притисок што можете да го најдете на влезната страна на капачето. 1 куќиштето на филтерот за вода во целата куќа одговара на стандардот и има долг животен век. Предметот е соодветен за бунарска вода, комерцијална и индустриска филтрација. Црната капа е изработена од полипропилен со висок проток (HFPP) за вкочанетост.?[Висок КВАЛИТЕТ] систем За филтрирање На Вода е куќиште со голем капацитет погодно за апликации со висок проток и тешки седименти. ?[БЕЗБЕДНОСТ и ЛЕСНОТИЈА на КОРИСТЕЊЕ] производот е дизајниран да обезбеди сигурност и леснотија на користење. ?[ЦЕЛОСНО ЧИСТА ВОДА] направете ја вашата домашна контаминација без отстранување на хлор и други штетни индустриски хемикалии - Сега можете да пиете вода знаејќи дека е 100% безбедна. Црната капа е изработена од полипропилен со висок проток (HFPP) за вкочанетост.

Детали

Избор на клиенти