Crimson AV VWG3U Unistrut Видео Ѕид Монтирање, Порамнување поени &засилувач; Притисни-Во/Поп-Надвор Технологија, Инсталира На Еден 1.62 Unistrut Канал, 150 фунти Капацитет, ВЕСА Компат
Свеж

Crimson AV VWG3U Unistrut Видео Ѕид Монтирање, Порамнување поени &засилувач; Притисни-Во/Поп-Надвор Технологија, Инсталира На

DEN 9071.84

Достапно.

Брзо Се Инсталира на еден 1-5/8" униструт канал. До речиси 3" прилагодување на длабочината; 11.25 " извлечете продолжување од ѕид за лесно ожичување. Не се потребни алатки за прилагодување на ѕидната сопирачка за усогласување на нерамни ѕидови. Притиснете Ја Технологијата за излез за пристап до средните прикази на матрицата. Странично поместување; Вертикално прилагодување и израмнување. Брзо Се Инсталира на еден 1-5/8" униструт канал. До речиси 3" прилагодување на длабочината; 11.25 " извлечете продолжување од ѕид за лесно ожичување. Не се потребни алатки за прилагодување на ѕидната сопирачка за усогласување на нерамни ѕидови. Притиснете Ја Технологијата за излез за пристап до средните прикази на матрицата. Странично поместување; Вертикално прилагодување и израмнување. Кримсон АВ VWG3 U Unistrut Видео Ѕид Монтирање, Порамнување Поени 11.25" извлечете продолжување од ѕид за лесно ожичување - не се потребни алатки за прилагодување на ѕидната сопирачка за да се усогласат на нерамни ѕидови - Притисни-Излезна Технологија за пристап до средните дисплеи на матрицата - Странично поместување; Вертикално прилагодување и израмнување - прилагодување На Водоводот; механизми за заклучување со еден допир со еден допир спецификации-опсег на големина НА ТВ : 37" до 75"-КАПАЦИТЕТ НА ТЕЖИНА : 150 Фунти-Шема За Монтирање На Веса : 200х200мм, 300х200мм, 300х300мм, 400х200мм, 400х300мм, 400х400мм, 600х200мм, 600х400мм,800х400мм, 1000х400мм - длабочина од ѕид : 4.10" Мин (104мм) До 7.05" макс - макс продолжување : 11.25" - вертикално прилагодување : 1.0" (0.5" нагоре, 0.5" Надолу) - монтажна површина : единечен канал 1.63" униструт - конструкција : високо квалитетен ладно валани челик - Завршна Обработка На Производот : епоксиден прав отпорен на гребење - боја : црно - пакет тежина : 18 фунти-пакет димензии : 21" Х 13" Х 5".

Детали

Избор на клиенти