Solustre Desktop Camera 6 PCS таблет штити тенки леќи за налепница на налепници, лизгач пластичен лаптоп во форма на лаптоп и блокатор за приватност на блендата на фотоапаратот
Свеж

Solustre Desktop Camera 6 PCS таблет штити тенки леќи за налепница на налепници, лизгач пластичен лаптоп во форма на лаптоп

DEN 195.36

Достапно.

Лизгач за покривање на веб-камера- Универзален блокатор за приватност за десктоп компјутер, таблет и лаптоп. капакот на компјутерската камера. Слајд за покривање на веб-камера за таблет- Покријте ги вашите фотоапарати само еден слајд, едноставен и удобен. Покрив за веб-камера на десктоп- ултра-тенка, мала големина, лесен за ставање, отстранување и употреба. Корица за безбедносна веб -камера. Покриеност на камерата за приватност- Усвојување на премиум ABS материјал за употреба. Компјутер за покривање на фотоапаратот- Практичен лизгач до протекување на epingиркање и приватност. Лизгач за покривање на веб-камера- Универзален блокатор за приватност за десктоп компјутер, таблет и лаптоп. капакот на компјутерската камера. Слајд за покривање на веб-камера за таблет- Покријте ги вашите фотоапарати само еден слајд, едноставен и удобен. Покрив за веб-камера на десктоп- ултра-тенка, мала големина, лесен за ставање, отстранување и употреба. Корица за безбедносна веб -камера. Покриеност на камерата за приватност- Усвојување на премиум ABS материјал за употреба. Компјутер за покривање на фотоапаратот- Практичен лизгач до протекување на epingиркање и приватност. Список на пакети 6 X Карактеристики на капаците на камерата - Ултра -тенки, мала големина, лесен за ставање, отстранување и користење на лаптоп за покривање на камерата - Забелешка : Исчистете ја областа околу камерата со крпа од камера, а потоа лепете го лепилото на веб -страницата на уредот слајд за таблет -Материјал : Лизгач за покривање на веб -камера ABS - Универзален блокатор за приватност за десктопкомпјутер, таблет и лаптоп веб -камера за покривање на десктоп -боја : бела лаптоп камера за капакот на капакот на капакот - блокатор за блокирање на формата на срцето го прави да се користи блокатор за слајд на камерата. - Покривање на вашата камера со само One Lide, едноставен и удобен блокатор на телефонска камера. -Сиза : 1,50x0.90x0.10cm/0.59x0.35x0 Пластична покривка на веб -камера.Подели Опис на капакот на покривање на покривањето, нема многу дебелина и тежината на вашиот уред и широко компатибилно со таблет, лаптоп и десктопкомпјутер. Овој блокатор на слајдови на веб -камера е практичен и.

Детали

Избор на клиенти