Обоени органики бебе органски памук за новороденче лесен пуловер врвот
Свеж

Обоени органики бебе органски памук за новороденче лесен пуловер врвот

DEN 1.33

Достапно.

Органски памук. Увезени. Повлечете го затворањето. Машинско миење. 100% органски памук. Вода базирана на азо / тешки метали без бои. Одржливо направени без штетни хемикалии или пестициди. Етички произведени во џемпери и објекти без детски труд во Индија. Давањето назад е во срцето на Ко, затоа се партнерираме месечно со организации кои им помагаат на семејствата кои имаат потреба. Органски памук. Увезени. Повлечете го затворањето. Машинско миење. 100% органски памук. Вода базирана на азо / тешки метали без бои. Одржливо направени без штетни хемикалии или пестициди. Етички произведени во џемпери и објекти без детски труд во Индија. Давањето назад е во срцето на Ко, затоа се партнерираме месечно со организации кои им помагаат на семејствата кои имаат потреба.

Детали

Избор на клиенти