Материјали за хипнотички скапоцени камења: 1/2 lb груб најголемиот дел од топовите камења од Бразил - сурови природни кристали за кабини, лапидари, полирање, завиткув?
Свеж

Материјали за хипнотички скапоцени камења: 1/2 lb груб најголемиот дел од топовите камења од Бразил - сурови природни кристали

DEN 3.00

Достапно.

Достапни количини : 1/2 lb, 1 lb, 2 bs, 3 bs, 5 bs и 18 bs. Прекрасен бел топаз со неколку парчиња веројатно има природна сина или жолта боја!. Секој примерок е единствен и ќе примате камења слични на прикажаната слика!. Камењата во нашите слики се натопени во вода за да го покажат својот потенцијал!. Вклучува само автентични хипнотички камења овластени камења - минирани од специфични вени исклучиво за хипнотички скапоцени камења за да се обезбеди квалитет!. Достапни количини : 1/2 lb, 1 lb, 2 bs, 3 bs, 5 bs и 18 bs. Прекрасен бел топаз со неколку парчиња веројатно има природна сина или жолта боја!. Секој примерок е единствен и ќе примате камења слични на прикажаната слика!. Камењата во нашите слики се натопени во вода за да го покажат својот потенцијал!. Вклучува само автентични хипнотички камења овластени камења - минирани од специфични вени исклучиво за хипнотички скапоцени камења за да се обезбеди квалитет!.

Детали

Избор на клиенти