Левитон 41292 - 3de Мултимедијален Излез Систем 3-Порт RCA Модул Храна Преку, Црна, 1
Свеж

Левитон 41292 - 3de Мултимедијален Излез Систем 3-Порт RCA Модул Храна Преку, Црна, 1

DEN 1.67

Достапно.

Модул со висока единица со три адаптери НА RCA. Зградите со мешана употреба комбинираат комерцијален простор со станбени простории за живеење и бараат прилагодено решение за поврзување за дисплеи со рамен екран. RCA видеото е идеално за училници и сали каде што е потребен локален влез или излез за аудио/визуелни сигнали од периферни уреди како што се телевизори, Видеорекордери, двд-плеери и конзоли за игри. Кога ќе се поврзете со аудио, видео или систем за податоци во конференциска сала, училница или дневна соба, очекувате квалитет и оптимални перформанси. Rca видеото е идеално за училници и сали каде што е потребен локален Влез или излез за аудио/визуелни сигнали од периферни уреди како што се телевизори, видеорекордери, двд-плеери и конзоли за игри. Само прицврстете ги високите модули со една единица во влошките За Декорација. Ресторанот на приземје може да бара брза мрежа на податоци, додека закупецот на шестиот кат сака беспрекорно искуство во домашните медиуми. Тоа очекување е силата што го придвижува дизајнот на нашата иновативна линија на аудио, видео и конектори за податоци. RCA видеото е идеално за училници и сали каде што е потребен локален влез или излез за аудио/визуелни сигнали од периферни уреди како што се телевизори, Видеорекордери, двд-плеери и конзоли за игри. Системот за мултимедија левитон обезбедува серија опции за аудио, видео и податоци за да ги задоволи потребите на речиси секоја апликација. Имајте доверба дека сите ваши презентации и состаноци ќе се одвиваат непречено со конференциска сала опремена со квалитетни аудио, видео и производи со податоци.Модул со висока единица со три адаптери НА RCA. Системот за предно полнење е идеален за мултимедијални апликации во конференциски сали, простории за обука, училници, аудиториуми и други области. Содржи три адаптери : црвено аудио-десно, црно аудио-лево и жолто-видео за композитно видео со аудио апликации и црвено-ПР, сино-ПБ и зелено-Ј за компонентни видео апликации. Системот за мултимедија левитон е лесен за инсталирање и употреба и обезбедува сигурни врски за супериорна вкупна вредност. Системот се состои од кутија за монтирање на површина и ѕидни плочи со една и двојна банда кои прифаќаат различни модули од бакар, влакна и АВ. Содржи три адаптери : црвено аудио-десно, црно аудио-лево и жолто-видео за композитно видео со аудио апликации и црвено-ПР, сино-ПБ и зелено-Ј за компонентни видео апликации.

Детали

Избор на клиенти