Sper Scientific 736700 Sling Psychrometer, -5 ~ 50 C
Свеж

Sper Scientific 736700 Sling Psychrometer, -5 ~ 50 C

DEN 1400.00

Достапно.

Sper Scientific 736700 точен психометар на прашка - 5 ~ 50 Целзиусови. Добијте брза и точна читање на влажност каде било со споредување на читање на термометрите на влажна и сува сијалица на приложената табела за влажност. Ја елиминира опасноста од распрснување на жива со употреба на безбедна и лесна за читање црвена течност. Добијте брзи и точни читања на влажност. Црвена течност. 8-1/2 x 6 x 1 ". Точен психометар на прашка - 5 ~ 50 Целзиусови. Добијте брзи и точни читања на влажност каде било со споредување на читањето на термометрите на влажна и сува сијалица на приложената табела за влажност. Ја елиминира опасноста од распрскувачка жива со употреба на безбедна и лесна за читање црвена течност. Термометрите се вдлабнуваат во заштитно пластично монтирање. Монтата исто така содржи резервоар за вода што ја елиминира потребата постојано да се преиспитува фитилот. Доаѓа со табела за носење и пластична влажност.

Детали

Избор на клиенти