2 мл цевка за маснотии со висока температура бела
Свеж

2 мл цевка за маснотии со висока температура бела

DEN 1820.80

Достапно.

✅ 2 мл цевка за маснотии со висока температура бела. ✅ Ставка : маст со висока температура. ✅ Големина на контејнерот : 2 мл. ✅ Макс. Оперативно температура : 354 степени F. ✅ мин. Оперативно температура : -60 степени F. ✅ 2 мл цевка за маснотии со висока температура бела. ✅ Ставка : маст со висока температура. ✅ Големина на контејнерот : 2 мл. ✅ Макс. Оперативно температура : 354 степени F. ✅ мин. Оперативно температура : -60 степени F. NRT -8904 маст со висока температура, NLGI одделение 2, синтетички масло од масло, големина на контејнери 2 мл, NSF рејтинг не е оценет, маснотии за згрозување ptfe, маснотии во боја, бела, маснотии, цевка за садови, мин. Оперативно температура. -60 степени F, макс. Оперативно температура. 354 степени F, Flash Point No, носење со четири топка не е наведено, специфична гравитација 1,95, Timken OK оптоварување 60 lb, кислород за апликација.

Детали

Избор на клиенти