Есенцијално масло од аура кација, лимон, 0,5 унца
Свеж

Есенцијално масло од аура кација, лимон, 0,5 унца

DEN 1409.60

Достапно.

Богата, свежа слатка, потсетува на зрелата кора. Добрите масла одржуваат свежа арома на лимон практично непроменета сè додека конечно не исчезне целосно. Ароматерапија АКЦИИ : Подигање, енергично, освежувачко, навивање. Богата, свежа слатка, потсетува на зрелата кора. Добрите масла одржуваат свежа арома на лимон практично непроменета сè додека конечно не исчезне целосно. Ароматерапија АКЦИИ : Подигање, енергично, освежувачко, навивање. Богата, свежа слатка, потсетува на зрелата кора. Добрите масла одржуваат свежа арома на лимон практично непроменета сè додека конечно не исчезне целосно. Ароматерапија АКЦИИ : Подигање, енергично, освежувачко, навивање.

Детали

Избор на клиенти