2021 Фабрика за бејзбол во Панини Мозаик запечатена Blaster Box 8 пакувања од 4 картички, 32 картички во сите со 4 сино камо, 2 мозаик зелено, 1 сребро и 1 мозаик сребро по потера
Свеж

2021 Фабрика за бејзбол во Панини Мозаик запечатена Blaster Box 8 пакувања од 4 картички, 32 картички во сите со 4 сино камо,

DEN 412.80

Достапно.

8 пакувања од 4 картички, 32 картички во сите!. Пронајдете 4 4 сино камо, 2 мозаик зелено, 1 сребро и 1 мозаик сребро по кутија!. Chase Rookie Cards of Christian Pache, Casey Mize, Jo Adell, Ke'bryan Hayes, Dylan Carlson, Jazz Chisholm и Jake Cronenworth!. Пронајдете starsвезди како Мајк Пастрмка, Шоеи Охани, Арон судија, Владимир Гуереро rуниор, Роналд Акуна rуниор, Хуан Сото и Фернандо Татис rуниор бонус 3 картички од вашиот омилен тим, мора да го изборот пред испорака! 8 пакувања од 4 картички, 32 картички во сите!. Пронајдете 4 4 сино камо, 2 мозаик зелено, 1 сребро и 1 мозаик сребро по кутија!. Chase Rookie Cards of Christian Pache, Casey Mize, Jo Adell, Ke'bryan Hayes, Dylan Carlson, Jazz Chisholm и Jake Cronenworth!. Пронајдете starsвезди како Мајк Пастрмка, Шоеи Охани, Арон судија, Владимир Гуереро rуниор, Роналд Акуна rуниор, Хуан Сото и Фернандо Татис rуниор бонус 3 картички од вашиот омилен тим, мора да го изборот пред испорака! 2021 Фабрика за бејзбол во Панини Мозаик запечатена Blaster Box 8 пакувања од 4 картички, 32 картички во сите со 4 сино камо, 2 мозаик зелено, 1 сребро и 1 мозаик сребро по! Chase Rookie картички на Кристијан Паче, Кејси Мисе, Adо Адел, Кебријан Хејс, Дилан Карлсон, azzез Чишолм и akeејк Кроненворт! Пронајдете starsвезди како Мајк Пастрмка, Шоеи Охани, Арон судија, Владимир Гуереро rуниор, Роналд Акуна rуниор, Хуан Сото и Фернандо Татис rуниор бонус 3 картички од вашиот омилен тим мора да го изборот пред испорака пред пратката!

Детали

Избор на клиенти