Голи голи секси жени Flash Drive USB 2.0 32G & 64G преносна мемориска картичка за компјутер/лаптоп
Свеж

Голи голи секси жени Flash Drive USB 2.0 32G & 64G преносна мемориска картичка за компјутер/лаптоп

DEN 2.67

Достапно.

Капацитет за складирање на меморија : УСБ -уредот за печатење е дизајн во 32 G и 64 G. Брзина : УСБ -флеш -уредот на картичката е 2,0. Дијаметар : Печатениот USB флеш диск е во 3,3 x 2,0 инчи / 8,3 x 5,1 см, што е големина на банкарска картичка, светлина и удобна, приклучок и игра. Повод : 2.0 USB флеш -уредот е погоден за складирање на дигитални податоци за училишно, деловно или секојдневно користење. Аплицирајте за складирање на податоци на музика, фотографии, филмови, софтвер и други датотеки. Вклучете се во : Печатениот USB флеш -уред е лесен за употреба, нема потреба да инсталирате софтвер, само вклучете го и користете го. Капацитет за складирање на меморија : УСБ -уредот за печатење е дизајн во 32 G и 64 G. Брзина : УСБ -флеш -уредот на картичката е 2,0. Дијаметар : Печатениот USB флеш диск е во 3,3 x 2,0 инчи / 8,3 x 5,1 см, што е големина на банкарска картичка, светлина и удобна, приклучок и игра. Повод : 2.0 USB флеш -уредот е погоден за складирање на дигитални податоци за училишно, деловно или секојдневно користење. Аплицирајте за складирање на податоци на музика, фотографии, филмови, софтвер и други датотеки. Вклучете се во : Печатениот USB флеш -уред е лесен за употреба, нема потреба да инсталирате софтвер, само вклучете го и користете го. Новиот USB Drive е дизајн во големина на банкарска картичка. Смешниот USB -уред е направен со картички, чип и USB интерфејс (2.0).

Детали

Избор на клиенти