Светло прекинувач, вклучување/исклучен прекинувач за вклучување на кабелот со 2 парчиња со LED индикатор за табела за ламба за ламби или ламба за кревет AC 250V 10A
Свеж

Светло прекинувач, вклучување/исклучен прекинувач за вклучување на кабелот со 2 парчиња со LED индикатор за табела за ламба

DEN 2.00

Достапно.

Мешан од висококвалитетен материјал. Цврста конструкција. Естетски пријатен изглед. Може да се користи за употреба. Долг сервисен живот. Вклучен/исклучен прекинувач за удобна употреба. Погодно е за ламба за маса, огледална ламба, wallидна ламба. Овој прекинувач е лесен за инсталирање. Со LED индикатор светло, статусот на прекинувачот може да се осветли. Овој единечен столб/исклучен во линискиот прекинувач во линијата е дизајниран да замени стар скршен прекинувач или да додаде прекинувач на светло или апарат што го немаше претходно. Димензија на дупката на кабелот : 0,68х0,68 см; димензија : 7,2 (л) x 2,7 (w) x 2,1 (ч) см. Мешан од висококвалитетен материјал. Цврста конструкција. Естетски пријатен изглед. Може да се користи за употреба. Долг сервисен живот. Вклучен/исклучен прекинувач за удобна употреба. Погодно е за ламба за маса, огледална ламба, wallидна ламба. Овој прекинувач е лесен за инсталирање. Со LED индикатор светло, статусот на прекинувачот може да се осветли. Овој единечен столб/исклучен во линискиот прекинувач во линијата е дизајниран да замени стар скршен прекинувач или да додаде прекинувач на светло или апарат што го немаше претходно. Димензија на дупката на кабелот : 0,68х0,68 см; димензија : 7,2 (л) x 2,7 (w) x 2,1 (ч) см. Спецификација : Тип : Внатрешен прекинувач на кабелот : Пластика, метал.Волтажа : 220 V.Current : 10 A.Work Life : 10000 пати.Колер : Црна.Сиз : 71.5x26.5x21mm/2.81x1.08x0.85inches.Quantity : 2 PCS.THE SWITCES се изработени со траен квалитет за долго време. Вклучете го и исклучувањето на LED лентата за вклучување. Лесно за инсталирање.

Детали

Type:
Inline Cord Switch
Material:
Plastic,Metal.
Voltage:
220V.
Current:
10A.
Work Life:
10000 Times.
Color:
Black.
Size:
71.5x26.5x21mm/2.81x1.08x0.85Inches.
Quantity:
2PCS.
The switches are made of durable quality for long time use.:
The switch can be used in table/desk lamp, mirror lamp, wall lamp, etc.:
This compact lamp switch is suitable for office, home, bedroom light switch replacement.:
ON/OFF button can switch LED strip light on and off.Easy to install.:

Избор на клиенти